Chat with us, powered by LiveChat

Fysiomanager biedt alle PREM-ondersteuning

Omdat de PREM nu eenmaal moet, maken wij het u gemakkelijk!

Fysiomanager is een pakket vóór en vooral ook dóór therapeuten gemaakt. We begrijpen de onvrede die er is over de toenemende eisen door de zorgverzekeraars en de daarmee gepaard gaande kosten. Momenteel is er veel discussie over de verdergaande verplichtingen ten aanzien van de PREM. Fysiomanager kan u maar op één manier tegemoet komen: wij maken de PREM-verplichting voor u zo gemakkelijk mogelijk!

Fysiomanager en de PREM: de meest gemakkelijke en automatische combinatie
Wat moet dat moet, de PREM moet ook. Daarom maken we het u gemakkelijk. Onderstaand de voordelen bij het versturen van de PREM via Fysiomanager:

 

Een 100% vrije keuze:
Met Fysiomanager bent u 100% vrij in de keuze voor uw PREM-product: wij hebben een naadloze aansluiting op de PREM-producten van Qualizorg, ZorgDNA en MediQuest.

 

Géén extra kosten:
De aansluiting met alle PREM-producten is een standaardvoorziening in Fysiomanager. U betaalt bij Fysiomanager géén extra kosten voor deze aansluitingen.

Gemak dient de therapeut:
De PREM versturen via Fysiomanager is 100% geautomatiseerd en leidt tot géén extra handelingen. U heeft er geen omkijken naar, want:

 

  • in elk behandelplan binnen Fysiomanager wordt de PREM automatisch na de 15e behandeling verstuurd;
  • indien het behandelplan wordt afgesloten vóór de 15e zitting, wordt de PREM wederom automatisch verstuurd;
  • indien er in een behandelplan na 42 dagen geen nieuwe activiteit is geregistreerd  (een behandelplan wordt bijvoorbeeld niet afgesloten), wordt de PREM alsnog automatisch verstuurd.

 

De PREM wordt dus in alle gevallen automatisch verstuurd. Hierdoor is uw uitvraag-percentage optimaal en voldoet u altijd aan de verplichtingen die de zorgverzekeraars u opleggen.

Meer weten over Fysiomanager? We laten het u graag zien in een (geheel vrijblijvende) demo.