Chat with us, powered by LiveChat

Link in bio

Welkom! Hier vind je de laatste posts van ons Instagramaccount en eventuele linkjes naar het volledige artikel.

Ga jij op 21 mei ook naar het KNGF-congres? 
Plan je afspraak met Fysiomanager!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

NIET?

Overstappen op Fysiomanager?

Overstappen op een ander EPD blijft een grote stap; het gaat immers om het hart van je praktijk, daarmee wil je geen risico’s lopen. Daarom doen wij er ook alles aan om de overstap voor jou zo natuurlijk en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Hoe we dat doen? 
 
 ✅💡 Onze specialisten hebben jarenlang ervaring en begeleiden je stap voor stap;  

 ✅ Wij richten het systeem in overleg in op basis van de behoefte van jouw praktijk;
 ✅ ⥱→We zetten jouw data uit je oude EPD 100% veilig over naar Fysiomanager; 
 ✅ 👨🏼🏫 Jij en je collega’s krijgen een training om snel aan de slag te kunnen met het pakket; 
 ✅💰We helpen je met de eerste declaraties; 
 ✅⁉️Na een paar maanden nog een keer bij je langs om eventuele vragen te beantwoorden.  
 
💨🏃🏻♂️🏃🏿♀️Nou?! Waar wacht je nog op? Join the club!  

De agenda doorboeken om te declareren?

💡Met Fysiomanager hoef je dat niet te doen! Alles wat in de agenda is genoteerd, is met één klik 🖱te declareren. Net zo gemakkelijk. En je kunt met hetzelfde gemak een iDEAL-linkje toevoegen zodat je facturen nóg sneller betaald worden. 💰

FM-Videoconsult in jouw eigen stijl

“We kunnen videoconsulten 📹 nu binnen ons eigen programma en huisstijl aanbieden, we hoeven nu geen gebruik meer te maken van een externe partij. Voor de patiënten zijn we daarboor beter herkenbaar en dat geeft een vertrouwd gevoel.”💜💚 Wil je net als Roel Smulders van #WeCare ook gebruik maken van FM-Videoconsult? Check dan de link in bio voor meer info!

Jij blijft up-to-date met de webinars

Fysiomanager is een dynamisch product. Regelmatig worden er verbeteringen doorgevoerd en nieuwe features geïntroduceerd. Zodra wij mogelijkheden zien om Fysiomanager nog beter op de paramedische praktijk te laten aansluiten, pakken we het op. Onze gebruikers praten we regelmatig bij met onze drukbezochte webinars. We organiseren ze regelmatig en zo zorgen we ervoor dat onze gebruikers alles weten en het optimale uit ons EPD weten te halen. Wil je weten hoe zo’n webinar gaat? Kijk dan eens hier https://buff.ly/3GUXt2z naar de de opnames van onze webinars van vorig jaar. Check het hele nieuwsbericht >> https://buff.ly/3GYYBlE

Als eerste EPD heeft Fysiomanager de koppeling met Technogym

Met FysioFitness kunnen jouw cliënten onder deskundige begeleiding aan hun spierkracht en conditie werken. Met de tools van Technogym worden de vorderingen bijgehouden. De Technogym tool Mywellness helpt je cliënten actief te blijven. Met innovatieve digitale producten helpt het je cliënten doelen te bepalen, vorderingen te meten, uitdagingen te stellen en gemotiveerd te blijven!

Altijd compleet

Geen gedoe met extra modules, pluspaketten of ingewikkelde abonnementsvormen; met Fysiomanager krijg je altijd een compleet pakket. Wil je zien welke diensten er allemaal in Fysiomanager geïntegreerd zijn?

Nieuws!

De nieuwe roosterfuncties in de agenda van Fysiomanager. En meer nieuws van Fysiomanager. Check het via de nieuwsbrief.

Restart A Heart Day 2021

Vandaag is het #RestartAHeartDay. Weet jij hoe je moet reanimeren? Waar de dichtsbijzijnde #AED hangt en hoe je die moet gebruiken?
Dit is een mooi moment om je aan te melden voor een reanimatiecursus of om de opfriscursus te volgen.
Schrijf je direct aan via de website van de Hartstichting:  https://www.hartstichting.nl/reanimatie/leer-reanimeren/aanmelden-reanimatiecursus
 
een getekend hart figuur met een grafiek van een hartslag er door heen

Check het zelf!

Vormgeving Fysiomanager

“De mooie lay-out is niet alleen cosmetisch; het stimuleert om ermee aan de slag te gaan en om de dossiers volledig in te vullen. En dat werkt!” Wil jij net als Claudia ook een visueel aantrekkelijk pakket? Vraag dan gelijk een demo aan 👉👉 https://fysiomanager.nl/wat-bieden-we/vraag-een-demo-aan/ Voor het hele verhaal van Fysiotherapie Goudenregen kun je hier terecht 👉👉 https://fysiomanager.nl/referenties/klantcases/fysiotherapie-goudenregen/

Wegens succes in de herhaling! Met korting naar de Twinfield-training!

Op 13 en 14 oktober én op 9 en 10 november organiseert Twinfield een op maat gemaakte online training, speciaal bedoeld voor administratieve medewerkers van paramedische praktijken. Kortom voor praktijkhouders en voor hun medewerkers zie zich bezighouden met de boekhoudkundige werkzaamheden. Wanneer praktijkhouders en administratieve medewerkers zich inschrijven via Fysiomanager, profiteren ze van een extra korting. 


 

 

 

Fysiomanager-gebruikers kunnen zich via deze webpagina inschrijven, ze profiteren dan van 50% korting. Vermeld bij de inschrijving de kortingscode FMTWF21 in het opmerkingenveld en je ontvangt direct 50% korting op de normale prijs van €149,-. Zo kun je voor de prijs van één deelnemer, je nu inschrijven met een collega.

 
 
 
 


Als eerste EPD heeft Fysiomanager een directe koppeling met de tool van Technogym

Als eerste EPD heeft Fysiomanager een directe koppeling met de tool van Technogym, de MyWellness-app. Met deze app worden de vorderingen van jouw cliënten bijgehouden en kun je een gepersonaliseerd trainingsprogramma maken waarmee jouw cliënten binnen én buiten jouw praktijk aan de slag kunnen. Via de app is alle content en service toegankelijk; zo heb jij als behandelaar altijd de relevante gegevens bij de hand. Ook heel belangrijk: jouw dienstverlening gaat met deze app verder dan de voordeur. Een mooie extra service voor jouw cliënten!

Fysius:”Fysiomanager is de basis voor de totale bedrijfsvoering."

Fysiomanager trekt veel grote praktijken aan. Begrijpelijk, want de software leent zich bij uitstek om ook grootschaliger praktijken efficiënt te servicen. Een mooi voorbeeld van een grote praktijk (35 vestigingen en meer dan 140 therapeuten in dienst) die recent op Fysiomanager overstapte, is Fysius.

Wegens succes verlengd! Met korting naar de Twinfield-training!

Op 2-3 maart én op 30-31 maart organiseert Twinfield een op maat gemaakte online training, speciaal bedoeld voor administratieve medewerkers van paramedische praktijken. Kortom voor praktijkhouders en voor hun medewerkers zie zich bezighouden met de boekhoudkundige werkzaamheden. Wanneer praktijkhouders en administratieve medewerkers zich inschrijven via Fysiomanager, profiteren ze van een extra korting. 


Physitrack & Fysiomanager

Wist je dat je met Fysiomanager je eHealth gemakkelijk invulling kunt geven? “De koppeling tussen Fysiomanager en Physitrack werkt erg makkelijk, ik kan vanuit mijn patiëntenkaart direct overschakelen naar Physitrack en een selectie aan oefeningen meegeven” Bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie weten ze er alles van, lees hun hele verhaal.

In één klik jouw eigen FM-VideoConsult starten

Een FM-VideoConsult in de kleuren en huisstijl van je eigen praktijk. 100% veilig en in één klik direct contact.

Altijd blij met tevreden klanten!

“Fysiomanager werkt heel overzichtelijk en het lijkt wel telkens makkelijker te worden. Het aantal uren dat wij aan administratie besteden, is duidelijk afgenomen!”
☺️☺️ Dit soort berichten horen we natuurlijk graag! 🙌 Bedankt Martha Ament van FYNN Fysio voor je positieve 🌈 woorden! Het hele interview met de mede-eigenaar van FYNNFysio vindt je hier.

Met korting naar de Twinfield-training!

Op 2-3 maart én op 30-31 maart organiseert Twinfield een op maat gemaakte online training, speciaal bedoeld voor administratieve medewerkers van paramedische praktijken. Kortom voor praktijkhouders en voor hun medewerkers zie zich bezighouden met de boekhoudkundige werkzaamheden. Wanneer praktijkhouders en administratieve medewerkers zich inschrijven via Fysiomanager, profiteren ze van een extra korting. 


Jij de behandeling, wij de rest

Omdat jij vast liever wilt behandelen nemen wij je de boekhouding en/of declaraties uit handen.

Maak je eigen Fysiomanager

Oefensoftware, richtlijnen, behandelplannen, boekhouding of online telefoon. Breid jouw Fysiomanager uit met de diensten van onze parnters, Geen gedoe met koppelingen, alles als vanzelf geintegreerd en direct klaar voor gebruik

No time 4 no-show!

Wees een BAAS met FM-Analytics

Dit jaar nog overstappen?!

‼️WIl je dit jaar nog overstappen naar Fysiomanager? Dat kan! Ons team zit en staat voor je klaar om je te helpen! Vragen over het overstapproces? Bel, mail of app onze consultant @rickboonman Hij kan je er alles over vertellen. ✅