Chat with us, powered by LiveChat

Link in bio

Wat leuk dat je ons Instagram account volgt! Hier vind je de laatste posts van ons Instagramaccount en eventuele linkjes naar het volledige artikel.

Vormgeving Fysiomanager

“De mooie lay-out is niet alleen cosmetisch; het stimuleert om ermee aan de slag te gaan en om de dossiers volledig in te vullen. En dat werkt!” Wil jij net als Claudia ook een visueel aantrekkelijk pakket? Vraag dan gelijk een demo aan 👉👉 https://fysiomanager.nl/wat-bieden-we/vraag-een-demo-aan/ Voor het hele verhaal van Fysiotherapie Goudenregen kun je hier terecht 👉👉 https://fysiomanager.nl/referenties/klantcases/fysiotherapie-goudenregen/

Restart A Heart Day 2021

Vandaag is het #RestartAHeartDay. Weet jij hoe je moet reanimeren? Waar de dichtsbijzijnde #AED hangt en hoe je die moet gebruiken?
Dit is een mooi moment om je aan te melden voor een reanimatiecursus of om de opfriscursus te volgen.
Schrijf je direct aan via de website van de Hartstichting:  https://www.hartstichting.nl/reanimatie/leer-reanimeren/aanmelden-reanimatiecursus
 
een getekend hart figuur met een grafiek van een hartslag er door heen

Check het zelf!

Wegens succes in de herhaling! Met korting naar de Twinfield-training!

Op 13 en 14 oktober én op 9 en 10 november organiseert Twinfield een op maat gemaakte online training, speciaal bedoeld voor administratieve medewerkers van paramedische praktijken. Kortom voor praktijkhouders en voor hun medewerkers zie zich bezighouden met de boekhoudkundige werkzaamheden. Wanneer praktijkhouders en administratieve medewerkers zich inschrijven via Fysiomanager, profiteren ze van een extra korting. 


 

 

 

Fysiomanager-gebruikers kunnen zich via deze webpagina inschrijven, ze profiteren dan van 50% korting. Vermeld bij de inschrijving de kortingscode FMTWF21 in het opmerkingenveld en je ontvangt direct 50% korting op de normale prijs van €149,-. Zo kun je voor de prijs van één deelnemer, je nu inschrijven met een collega.

 
 
 
 


Als eerste EPD heeft Fysiomanager een directe koppeling met de tool van Technogym

Als eerste EPD heeft Fysiomanager een directe koppeling met de tool van Technogym, de MyWellness-app. Met deze app worden de vorderingen van jouw cliënten bijgehouden en kun je een gepersonaliseerd trainingsprogramma maken waarmee jouw cliënten binnen én buiten jouw praktijk aan de slag kunnen. Via de app is alle content en service toegankelijk; zo heb jij als behandelaar altijd de relevante gegevens bij de hand. Ook heel belangrijk: jouw dienstverlening gaat met deze app verder dan de voordeur. Een mooie extra service voor jouw cliënten!

Fysius:”Fysiomanager is de basis voor de totale bedrijfsvoering."

Fysiomanager trekt veel grote praktijken aan. Begrijpelijk, want de software leent zich bij uitstek om ook grootschaliger praktijken efficiënt te servicen. Een mooi voorbeeld van een grote praktijk (35 vestigingen en meer dan 140 therapeuten in dienst) die recent op Fysiomanager overstapte, is Fysius.

Wegens succes verlengd! Met korting naar de Twinfield-training!

Op 2-3 maart én op 30-31 maart organiseert Twinfield een op maat gemaakte online training, speciaal bedoeld voor administratieve medewerkers van paramedische praktijken. Kortom voor praktijkhouders en voor hun medewerkers zie zich bezighouden met de boekhoudkundige werkzaamheden. Wanneer praktijkhouders en administratieve medewerkers zich inschrijven via Fysiomanager, profiteren ze van een extra korting. 


Physitrack & Fysiomanager

Wist je dat je met Fysiomanager je eHealth gemakkelijk invulling kunt geven? “De koppeling tussen Fysiomanager en Physitrack werkt erg makkelijk, ik kan vanuit mijn patiëntenkaart direct overschakelen naar Physitrack en een selectie aan oefeningen meegeven” Bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie weten ze er alles van, lees hun hele verhaal.

In één klik jouw eigen FM-VideoConsult starten

Een FM-VideoConsult in de kleuren en huisstijl van je eigen praktijk. 100% veilig en in één klik direct contact.

Altijd blij met tevreden klanten!

“Fysiomanager werkt heel overzichtelijk en het lijkt wel telkens makkelijker te worden. Het aantal uren dat wij aan administratie besteden, is duidelijk afgenomen!”
☺️☺️ Dit soort berichten horen we natuurlijk graag! 🙌 Bedankt Martha Ament van FYNN Fysio voor je positieve 🌈 woorden! Het hele interview met de mede-eigenaar van FYNNFysio vindt je hier.

Met korting naar de Twinfield-training!

Op 2-3 maart én op 30-31 maart organiseert Twinfield een op maat gemaakte online training, speciaal bedoeld voor administratieve medewerkers van paramedische praktijken. Kortom voor praktijkhouders en voor hun medewerkers zie zich bezighouden met de boekhoudkundige werkzaamheden. Wanneer praktijkhouders en administratieve medewerkers zich inschrijven via Fysiomanager, profiteren ze van een extra korting. 


Jij de behandeling, wij de rest

Omdat jij vast liever wilt behandelen nemen wij je de boekhouding en/of declaraties uit handen.

Maak je eigen Fysiomanager

Oefensoftware, richtlijnen, behandelplannen, boekhouding of online telefoon. Breid jouw Fysiomanager uit met de diensten van onze parnters, Geen gedoe met koppelingen, alles als vanzelf geintegreerd en direct klaar voor gebruik

No time 4 no-show!

Wees een BAAS met FM-Analytics

Dit jaar nog overstappen?!

‼️WIl je dit jaar nog overstappen naar Fysiomanager? Dat kan! Ons team zit en staat voor je klaar om je te helpen! Vragen over het overstapproces? Bel, mail of app onze consultant @rickboonman Hij kan je er alles over vertellen. ✅